Logo AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde) Homeopathie Ede
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Route naar de pratijk:
Adres praktijk: Bennekomseweg 36, 6717 LM Ede
De praktijk ligt vlak bij het congrescentrum de Reehorst ook aan de Bennekomseweg.
Parkeren kunt u op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein voor ons huis.

WAARSCHUWING
Momenteel is de praktijk wegens de aanleg van de nieuwe Parklaan route alleen vanuit richting station, het noorden, te bereiken. Vanuit het zuiden, dus vanuit Bennekom is er een omleidingsroute. Ook voor fietsers zijn er omleidingen. Reken op meer verkeersoverlast en files, dus ga uit van extra reistijd.

Vanaf intercity-station Ede-Wageningen:
Lopend; ongeveer 500 meter richting Reehorst en dan voorbij de Reehorst nog 200 meter doorlopen tot nummer 36, de praktijk. Met de auto vanuit richting Ede-centrum, onder het spoor door via de Albertstunnel, de Reehorst voorbij en nog 200 meter doorrijden tot de praktijk, nummer 36. Deze route blijft mogelijk tijdens de werkzaamheden Parklaan.

Vanaf de snelweg A12 Utrecht-Arnhem:
Na afslag Ede-Wageningen kunt u alleen via aangegeven omleiding via de j Tooroplaan en richting station bij de praktijk komen. Ga uit van extra reistijd

Een alternatief is via de Zandlaan en Baron van Wassenaerlaan de auto op de Reehorsterweg te parkeren en lopend de Bennekomseweg en praktijk te bereiken. Dit is 30 meter lopen, met rolstoel of slecht ter been adviseer ik dit niet.


Vanuit Bennekom (pas op!) :
Vanuit Bennekom kunt u via de Mansholtlaan en Poortwachter richting Ede. Vervolgens de afslag naar de J. Tooroplaan nemen, volg richting station.Volg de omleidingsborden nu richting Bennekom.
Reken op meer verkeersoverlast en files.  Ook voor fietsers zijn er omleidingen.

Ook hier is er een alternatief via de Zandlaan en Baron van Wassenaerlaan de auto op de Reehorsterweg te parkeren en lopend de Bennekomseweg en praktijk te bereiken. Dit is 30 meter lopen, met rolstoel of slecht ter been adviseer ik dit niet.


Zie ook: https://parklaan.ede.nl/omleidingen