Logo AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde) Homeopathie Ede
Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Route naar de pratijk:
Adres praktijk: Bennekomseweg 36, 6717 LM Ede
De praktijk ligt vlak bij het congrescentrum de Reehorst ook aan de Bennekomseweg 200 meter richting Bennekom. Parkeren kunt u op de parkeerplaatsen op ons eigen terrein voor ons huis.

Vanaf Ede / Intercity-station Ede-Wageningen:
Lopend; ongeveer 500 meter richting Reehorst en dan voorbij de Reehorst nog 200 meter doorlopen tot nummer 36, de praktijk. Met de auto vanuit richting Ede-centrum, onder het spoor door via de Albertstunnel, de Reehorst voorbij en nog 200 meter doorrijden tot de ventweg. Ventweg opgaan en gelijk eerste huis is nummer 36.

Vanaf de snelweg A12 Utrecht-Arnhem:
Na afslag Ede-Wageningen kunt u gelijk de borden volgen Ede-Oost. U komt dan aan op de kruising voor kasteel Hoekelum, linksaf naar Ede. Op de rotonde met boom in groene pot rechtdoor. U bent op de Bennekomseweg.
Om bij No 36 te komen moet u op de volgende rotonde voor de Reehorst keren en weer stukje richting Bennekom rijden. Neem na ongeveer 200 meter de afslag naar ventweg / fietsstraat en u komt gelijk bij mijn praktijk.

Vanuit Bennekom:
Vanuit Bennekom neem de Edeseweg. Na kasteel Hoekelum, rotonde Zandlaan rechtdoor, de Bennekomseweg.
Om bij mijn huis op no 36 te komen moet u op de volgende rotonde voor de Reehorst keren en weer stukje richting Bennekom rijden. Neem na ongeveer 200 meter de afslag naar ventweg / fietsstraat en u komt gelijk bij mijn praktijk.

Fiets
Met de fiets vanuit Wageningen en Bennekom; neem de snelfietsroute langs het Picobellopad, langs de Edese en Bennekomseweg. De route loopt voor ons huis langs.
Vanuit Ede langs de Reehorst richting Bennekom over deze zelfde route.