Logo AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde) Homeopathie Ede
Arts voor homeopathie

Arts voor homeopathie

Arts voor homeopathie, bioresonantie en algemene geneeskunde

Mijn specialisaties binnen de geneeskunde zijn klassieke homeopathie en bioresonantie, hierin heb ik aanvullende opleidingen gevolgd en volg mijn verplichte nascholing.

Als arts heb ik een universitaire opleiding geneeskunde gevolgd. Zo kan ik een medische diagnose stellen en zien of u bij mij op de juiste plaats bent. Dit is een eerste vereiste om een therapie te beginnen.

"Best of both worlds"
Door mijn medische opleiding en vervolgstudie heb ik geleerd de patiënt van twee kanten te bekijken. Enerzijds stel ik een medische diagnose en beoordeel de reguliere behandelmogelijkhedenkijk, anderzijds maak ik gebruik van mijn uitgebreide complementaire kennis en schat ik de homeopathische/bioresonantie behandelmogelijkheden in. Ik zoek dus samen met u naar de best passende therapie.

Soms is een homeopathische, bioresonantie behandeling meer als aanvulling te zien op de behandeling door uw huisarts of specialist. In dat geval blijft u bij hen onder controle. Indien er nog geen reguliere diagnose is gesteld of er naar mijn mening onvoldoende regulier onderzoek is verricht zal ik u terug verwijzen naar de huisarts.

Het is alsof ik een multifocale bril op heb. U weet wel zo’n bril met lees en veraf gedeelte. Mijn bril heeft een deel met een homeopathische blik en een gedeelte met de blik van een “gewone” dokter. Bij de behandeling gebruik ik beide delen van het glas om en om.