Logo AVIG (Artsenvereniging Voor Integrale Geneeskunde) Homeopathie Ede
Kosten

Kosten

Start behandeling

Een behandeling start met het maken van een afspraak voor een intake (€ 85 =). Bij de intake nemen we een door u van te voren ingevulde vragenlijst door. Na deze intake bespreek ik de mogelijkheden voor een behandeling en stel ik een behandelplan op.
Indien we besluiten tot het aangaan van een behandeling maak ik een afspraak voor een vervolgconsult (€ 65 =) meestal een tot twee weken later.

Indien u het voor u handiger is kunnen we ook intake en vervolgconsult combineren, dan doen we gecombineerd eerste consult ( € 150) .

 

Consultkosten

Intake  30-40 minuten:                                €  85 =

Kort consult tot 15 minuten:                        €  45 =    

Vervolgconsult 20-30 minuten:                   €  65 = 

Vervolgconsult 30-40 minuten:                   €  85 =
       
Gecombineerde Intake en behandeling
optioneel, ongeveer 75 minuten:                   € 150=     

 

Telefonisch spreekuur, email en recepten:

Kort advies op het telefonisch spreekuur, beantwoording van email of (herhalings)recept:  
€ 15= of  € 30= naar gelang de duur.

Kort telefonisch overleg en e-mail over een lopende homeopathische behandeling is kosteloos. Is een langer gesprek nodig dan maak ik liever een afspraak.
E-mails met vragen over behandelmogelijkheden voor uzelf of familie zijn gratis. Uitgebreidere e-mail met beantwoording van vragen worden als telefonisch advies berekend.
Let wel, gezien de bescherming van uw privacy is het niet verantwoord dat een e-mail gedetailleeerde medische informatie bevat. Wilt u dit wel met mij delen, dan is telefonisch overleg beter.